المقادير على حسب الرغبة وعدد الاكواب
يعنى تزيد او تنقص مفيش مشكلة نحتاج الى
نصف كوب حليب مكثف محلى
من 3الى 4 حبات جبن كيرى
3 معالق كبيرة بودرة كريم شانتى او ما يعادل باكو دريم ويب
2كوب زبادى صغير انا استعملت زبادى بطعم الفراولة بس طبعا ممكن عادى
وقطع فراولة
وقطع كيك
وباكو جيلى فراولة معمول بالطريقة المعتادة
طريقة العمل
نخفق الجبن مع الحليب المكثف ثم نضيف بودرة الكريم شانتى ونخفق ثم الزبادى ونخلط جيدا الى ان نحصل على خليط كريمى متجانس
نخفق الجبن مع الحليب المكثف ثم نضيف بودرة الكريم شانتى ونخفق ثم الزبادى ونخلط جيدا الى ان نحصل على خليط كريمى متجانس
نحضر كاسات او اكواب ونبدا بوضع طبقة من الكيك بنرش عليها معلقة من الجيلى السائل المحضر
ثم قليل من الكريمة ويفضل وضعها فى قمع او كيس لسهولة الاستخدام
ثم قليل من الكريمة ويفضل وضعها فى قمع او كيس لسهولة الاستخدام
تسلم ايدك doaa el fager
ردحذفتسلمى يا حبيبتى
حذف