القائمة الرئيسية

الصفحات

وصفة كاسات ترايفل الفراولة السهلة مصورة مطبخ منى عبد المنعم



المقادير على حسب الرغبة وعدد الاكواب
يعنى تزيد او تنقص مفيش مشكلة نحتاج الى


نصف كوب حليب مكثف محلى
من 3الى 4 حبات جبن كيرى
3 معالق كبيرة بودرة كريم شانتى او ما يعادل باكو دريم ويب
2كوب زبادى صغير انا استعملت زبادى بطعم الفراولة بس طبعا ممكن عادى
وقطع فراولة
وقطع كيك
وباكو جيلى فراولة معمول بالطريقة المعتادة 
وهى نصف كوب ماء مغلى نذوب فية الجيلى ثم نضيف نصف كوب اخر ماء بارد


 
طريقة العمل
نخفق الجبن مع الحليب المكثف ثم نضيف بودرة الكريم شانتى ونخفق ثم الزبادى ونخلط جيدا الى ان نحصل على خليط كريمى متجانس


 
نحضر كاسات او اكواب ونبدا بوضع طبقة من الكيك بنرش عليها معلقة من الجيلى السائل المحضر



ثم قليل من الكريمة ويفضل وضعها فى قمع او كيس لسهولة الاستخدام


 
ثم نرص الفراولة على جوانب الكوب


 
ثم طبقة اخرى من الكيك ثم خليط الكريم ونساوى السطح بالشكل دة


 
مع وضع فراولة للتزين


 
وهنا شكل الكوب من الجوانب تفننوا فى الرص حسب الرغبة


 
وهكذا الى ان ننتهى من الكميات وتصبح بهذا الشكل


 
تبرد وتقدم


 
وبالهنا حلا سهل وسريع وطبعا ممكن نفير فى نوع الفاكهة حسب الرغبة
وبالهنا
منوس ننوس
منى عبد المنعم

عمل كاسات ترايفل الفراولة السهلة مصورة مطبخ منى عبد المنعم

تعليقات

تعليقان (2)
إرسال تعليق

إرسال تعليق