.jpg)
النوع دة من الكيكات بيتميز بأنة من الداخل سايل ومن الخارج متماسك
المقادير
ربع كوب زبدة
نصف كوب شيكولاتة خام
نصف كوب سكر بودرة ناعم
بيضة كاملة + صفار بيضة
3 معالق كبيرة دقيق
وممكن اضافة قطع شيكولاتة اخرى فى الوسط اختيارى
المقادير
ربع كوب زبدة
نصف كوب شيكولاتة خام
نصف كوب سكر بودرة ناعم
بيضة كاملة + صفار بيضة
3 معالق كبيرة دقيق
وممكن اضافة قطع شيكولاتة اخرى فى الوسط اختيارى
طريقة العمل
المقدار دة بيعمل 4 قوالب نحضر القوالب ونبطنها بالزبدة والكاكاو بالشكل دة
نضع الشيكولاتة والزبدة فى حمام مائى او المايكرويف علشان يسيحوا ثم نرفعها من الحمام المائى
ونضيف السكر
ثم البيض
ترجع تكون سايلة تانى نضيف الدقيق
بالشكل دة
ودة شكلها النهائى
نصب جزء فى القوالب ثم نضع قطعة شيكولاتة
ثم باقى الخليط بالشكل دة
ندخلها الفرن ربع ساعة فقط يا دوب يتماسك الغطاء الخارجى علشان يكون من جوة فندو شيكولاتة سايلة بالشكل دة
وهنا نقلبها وانا بحب اقدمها مع ايس كريم وتقدم دافئة لازم
وهنا شكلها من جوة شايفين سايلة ازاى وهوة دة الصح وتقدم بالهنا
منوس ننوس
منى عبد المنعم
منوس ننوس
منى عبد المنعم
تعليقات
إرسال تعليق