المقادير
1 كوب دقيق
1كوب حليب
ابيضة + فانيليا
ربع معلقة صغيرة باكينج بودر وربع معلقة باكينج صودا
للتقديم
زبدة وعسل نحل اوسيرم بان كيك
طريقة العمل
نخلط الحليب مع البيضة والفانليا
نضيف الدقيق والبودر
نحصل على خليط بان كيك
نحتاج الى طاسة تيفال نمسحها بالزبدة
نصب فى الطاسة مقدار مغرفة او على حسب السمك اللى احنا عاوزينه واول ما نصب الخليط نميل الطاسة سريعا حتى تمتلا بالخليط
ونلاحظ انها بتبدا تعمل فقاقيع اول ما تتماسك تقلب على الجهة الاخرى
وترص فوق بعضها عند التقديم على حسب الرغبة وترش بعسل النحل او سيرم بان كيك ودة شكل السيرم المخصص للبان كيك
وتقدم بالهنا
منوس ننوس
منى عبد المنعم
تعليقات
إرسال تعليق