
المقادير
كيلو تين مقشر ومقطع
نصف كيلو سكر
ليمونة معصورة
حبات قرنفل
ولو متوفر عسل جلوكوز ممكن معلقة كبيرة بيمنع ان المربى تسكر
طريقة العمل
هنا دة التين بس انا طبعا عاملة ضعف المقدار غسلتة
نضعة فى حلة كبيرة على النار لانة لما بتغلى المربى ممكن تفور علشان كدة نخلى الحلة كبيرة وهنا لما بيغلى بيطلع رغوة على الوش نشيل الرغوة دى ثم نضع الليمون وعسل الجلوكوز ونقلبة مرة ونتركها تتقل
ملاحظين تشبيرة الطبق ناخد معلقة صغيرة من المربى ونضعها على الطبق لو عملت كرمشة على الوجة او حتى لو حركنا الطبق ولاقينها بتتحرك براحة خالص يبقى كدة تمام لانها بردوا لما بتبرد خالص بتتقل شوية كمان
تعليقات
إرسال تعليق