القائمة الرئيسية

الصفحات

أسهل طريقة لكمبوت الكمثرى (اجاص) بالصور مطبخ منوس ننوس

طريقة التحضير
هنا دة شكل الكمثرى

نغسلها كويس ونقطعها الى مربعات بهذا الشكل ونعصر عليها ليمون لمنع الاسمرار

نضع على النار حلة فيها ماء ونحليها بالسكر حسب رغبتنا التحلية اللى نحبها وعند الغليان نضع فيها الكمثرى

نتركها يا دون دقيقتين اول ما تغلى تانى نطفى النار ونضع ذرة فانليا ولو متوفر عنب كمان ممكن نضعة مع الكمثرى بيكون رائع حسب رغبتكم ونتركة يبرد ثم نضعة فى الثلاجة

ويقدم فى اكواب او كاسات التقديم بالهنا
منوس ننوس
منى عبد المنعم

تعليقات