.jpg)
المقادير على 3 مراحل
مقادير الطبقة الاولى الديسك
عبارة عن كوب دقيق + كوب كاكاو خام + ومعلقتين سكر بودرة + كوب ماء + نصف كوب زبدة مذابة + ربع معلقة صغيرة باكينج بودر
نتركها تبرد فى الثلاجة على ما نعمل الطبقة الثانية
مقادير طبقة الموس
كوب ونصف كريمة خفق سائلة
كوب شيكولاتة قطع او مبشورة
كوب إلا ربع ماء
كوب حليب بودرة
3 معالق كريم شانتى بودرة
طريقة العمل
نخلط الحليب البودرة مع الماء ونسخنة فى الميكرويف
نسكبة فوق الديسك اللى عملانة وحطة تانى فى الثلاجة
مقادير الطبقة الاخيرة صوص الشيكولاتة
عبارة عن كوب شيكولاتة خام ومعلقتين لبن مكثف محلى ومعلقتين حليب عادى وممكن تحتاجى تزودى حليب تانى الى ان تصلى للسمك المطلوب
نسيح الشيكولاتة ونخلطها مع باقى المكونات
وده شكل قطعة مثلثة من التورتة
بالهنا
منوس ننوس
منى عبد المنعم
منوس ننوس
منى عبد المنعم
تعليقات
إرسال تعليق