المقادير
كوب كريمة لبانى
2 كوب شيكولاتة مبشورة خام
نسخن الكريمة اللبانى بدون غليان مجرد تسخين
ثم نضع الشيكولاتة ونطفى النار ونقلب الى ان تختلط وتسيح
وممكن لو فى ميكرويف نسيح الشيكولاتة ونضيفها متسيحة جاهزة حسب الرغبة
الجناش لة 3 استعمالات وهى
1- اننا نستخدمة وهو سائل بس نتركة يبرد شوية ويستعمل لتغطية الكيكة حيث اننا نصبة عليها
2- اننا نتركة يبرد نهائى ويتماسك وبكدة يكون جناش متماسك يغلف به التورتات تحت عجينة السكر
3- بعد ما يتماسك ممكن نخفقة بالمضرب الكهربائى وبكدة يكون كريمة جناش يستخدم فى الحشو وممكن نزين بية وردات بكريمة الجناش
وهنا شكلة وهوة سائل
تعليقات
إرسال تعليق