أطباق رئيسية طواجن وصوانى تعديل المشاركة تحضير لازانيا باللحمة المفرومة فى المنزل من مطبخ الشيف منوس ننوس 11 مارس 2015 (0) المقادير لعمل قارب كبير باكيت مكرونة لازانيا شرائح نصف كيلو لحمة مفرومة معصجة بالطماطم والبصل ويكون صوص البشاميل كتير وطريقته فى اللينك دة http://www.3ayzen-nakol.com/2013/05/blog-post_8333.html نصف كوب جبنة موزاريلا طريقة التحضير هنا دة البشاميل واللحمة وهنا دة شكل شرايح اللازانيا وانا بعملها بدون سلق نهائى وهى بتستوى بصوص اللحمة والبشاميل نحضر قارب فرن وندهنة بالسمنة نضع طبقة بشاميل ثم نرص شرائح اللازانيا ثم بشاميل ولحمة بالصوص وهكذا 3 طبقات مثلا او 4 حسب الرغبة وهكذا الى ان نتنهى تكون اخر طبقة بشاميل ثم نرش فوقها الجبنة الموزاريلا ومعلقة صغيرة سمنة موزعة على الوجة ثم ندخلها الفرن حوالى ساعة علشان تستوى كويس ودة شكلها نترها تهدى شوية علشان تتقطع بشكل منتظم ونقطعها ودة بيكون شكلها وتقدم بالهنا بالهنــامنوس ننوسمنى عبد المنعم فيسبوك تويتر بنترست واتساب ريدايت لينكدين أطباق رئيسية طواجن وصوانى مكرونات وارز وصفات منوس ننوس أخر المواضيع من قسم : أطباق رئيسية تعليقات
تعليقات
إرسال تعليق