الالبوم دة هاشرح فية على وجه الخصوص طريقة عمل الكريم شانتى بشكل ناجح ومتماسك وهش فى نفس الوقت
وعملتلكم 2 فيديو من مطبخى واحد لتحضير الكريم شانتى علشان تكونوا شايفين القوام على الطبيعة والفيديو التانى لتشكيل الوردة البلدى والوردة المشهورة فى التورتات تابعوا معايا فى الشرح
لكن انا هنا المرة دى بصراحة قلت اجرب دقيق الاسبونج فى عمل الكب كيك كمان من باب التجربة والتغيير
وبصراحة طلع هش جددددددا وابيض زى الفل وخفيف خفيف جدا ومقدار اللى عملتة كالتالى
ربع كيلو دقيق اسبونج
معلقة صغيرة محسن جيل للكيك
3بيضات + فانيليا
ربع كوب ماء عادى
فقط لاغير
هذا المقدار عمل 19 كب كيك
الطريقة كالمعتاد
نخفق الماء والبيض والمحسن دقيقة كدة ثم نضع الدقيق ونستمر فى الخفق لمدة لا تقل عن عشر دقائق الكمية بتزيد جدا وبيتقل ولونة بيفتح جدا نصبة فى القوالب الورق الخاصة بالكب كيك وندخلة الفرن يا دوب عشر دقائق فقط وممكن اقل كمان بيستوى بسرعة جدا وهش جدا جدا
هنحضر الكريم شانتى ونلونة حسب الرغبة وهنا فيديو تحضير الكريمة ومقدارها
إضغط لمشاهدة الفيديو
أما طريقة عمل الوردة على الكب كيك
وممكن نفس الطريقة نعمل الوردة على المسمار الخاص بالوردة او حتى على ظهر بولة صغيرة ونشيلها بالمقص ونزين بيها التورتة
وهنا صور لشكل الورد
إضغط لمشاهدة الفيديو
يارب اكون قدرت افيدكم بالطريقة وعمل الورد واعذرونى لو الفيديو مش مضبوط قوى
وتذكرونى بصالح دعائكم حبيباتى
وتذكرونى بصالح دعائكم حبيباتى
تعليقات
إرسال تعليق