وصفة سهلة وبسيطة جدا لعمل صنف خفيف من المكرونة او الباستا
بالخضار والمشروم والكريمة وهى من الأكلات الشهية التى يحبها الكبار والصغار والأطفال
نحتاج الى
الكميات مفتوحة حسب الرغبة انا هنا عملت كيس مكرونة حلزونى وممكن اقلام مع بعض حسب الرغبة
كوب كريمة طب
مشروم وجزر وفلفل اخضر وزيتون
طريقة العمل
نسلق المكرونة فى ماء مغلى وملح وزيت ونصفيها ونتركها جانبا
نحضر جريل ونشوح المشروم فى معلقة زيت الشرائح وهنا انا استخدمت مشروم فريش وطبعا مش بنغسلة ابدا فقط يمسح بمناديل مطبخ نظيفة ويقطع
نشوحة الى ان ياخذ اللون الذهبى
تعليقات
إرسال تعليق