المقادير
للقاعدة
2 كوب بسكويت سادة مطحون ناعم
2 معلقة كبيرة زبدة مذابة
المقادير للطبقة العلوية
خليط الكريمة
نصف كوب بودرة حليب نيدو
كوب زبادى معيارى
نصف كوب سكر
3 بيضات +فانيليا
كوب ونصف تشيز جبنة كريمى او لبنى كيرى انا هنا استعملت لبنة كيرى
للطبقة العلوية
صوص توفى وصوص شيكولاتة
طريقة العمل
نخلط الزبدة المذابة مع البسكويت الى ان نحصل على خليط رملى
طبعا المفروض بنعملها فى صينة التشيز كيك بس انا بحب اعرض افكار مختلفة اذا لم تتوفر الصينة الخاصة ممكن بكل بساطة نبطن الصينة العادية بالفويل من الداخل كويس ونخلية طالع لبرة كويس بالشكل دة
ونخلط بالمضرب الى ان تختلط المكونات بهذا الشكل
نصب الخليط على البسكويت ونضع الصينية فى صنية اخرى حمام مائى
ملحوظة
علشان الصينية ما تعملش نوع اسود فى الفرن نضع مع الماء نصف ليمونة ومعلقة خل هاتطلع الصنية احلى مما دخلت
تعليقات
إرسال تعليق