المقادير
نصف كيلو دقيق اسبونج فانيليا
6 بيضات + فانيليا
نصف كوب ماء
معلقة محسن جيل للكيك
فقط لاغير
طريقة العمل
نضع جميع المكونات مع بعض ونخفق مرة واحدة مدة لا تقل عن عشر دقائق الى ربع ساعة الى ان نحصل على خليط تقيل وابيض لونة فاتح والكمية تضاعفت بالشكل دة
يصب فى صينية مقاس 24 انا عملتها كدة علشان عوزاها عالية جدا لكن ممكن نفس المقادير فى صينة 26 مبطنة بالكامل بورق زبدة زى الصورة الاولى
ندخلها فرن مسخن من قبل البدء فى العمل بتاخد حوالى ساعة إلا ربع (45 دقيقة) ونطلعها ونتركها تبرد ودة شكلها
هنا انا قسمتها الى اربع طبقات
بالشكل دة ونضع الحشو حسب الرغبة انا حشيتها كريم شانتى مع موس فانليا
وهكذا مع باقى الطبقات الى ان ننتهى نجلسها كلها بالكريم شانتى انا لونتة بينك
وتفننوا حسب الرغبة انا هنا عملتها كلها ورد بالوان مختلفة وعشب اخضر بالشكل دة وسبق وشرحت فى الفيديو التالى طريقة عمل الورد
وهنا بالشكل دة
وهنا شكلها من قريب
وتقدم بالف عنا
مع تحياتــــى
منوس ننوس
منى عبد المنعم
مع تحياتــــى
منوس ننوس
منى عبد المنعم
تعليقات
إرسال تعليق