القائمة الرئيسية

الصفحات

كوردن بلو جراتا فى الفرن بالصور والخطوات طريقة جديدة للشيف منوس ننوس


طبعا كلنا متعودين ناكل الكوردن بلو بانية ملفوف مقلى انهاردة انا عملتة بطريقة مختلفة وسهلة ونفس الطعم ويمكن احلى كمان ندخل على الطريقة
المقادير
مفتوحة حسب الرغبة
كيلو صدور فيلية
شرائح من التركى المدخن
جبنة شيدر او موزاريلا انا هنا عملتها بالموزاريلا
نصف كوب كريمة
3 معالق بقسماط مطحون
ملح وفلفل وبابريكا وجوزة الطيب
عصير بصل مع ليمون
طريقة العمل
هنا صدور الفيلة الدجاج نغسلها كويس


نقطعها الى شرائح صغيرة نضعها فى طاسة تيفال مع البهارات ومعلقة زيت ونشوحها

الى ان تصبح بهذا الشكل ذهبية

نضيف ليها عصير البصل والليمون ونتركها تستوى

بالشكل دة

نحضر قارب فرن ونضع فيه الدجاج بالشكل دة

ثم رشة جبنة موزاريلا او قطع شيدر

ثم قطع من التركى المدخن

بالشكل دة

ثم باقى الموزاريلا وانا هنا كان عندى اصابع موزاريلا كمان قطعتها حلقات وضيفتها للقارب

ثم  نصب الكريمة ودة شكلها

بالشكل دة

ونضيف البقسماط على الوجة

وندخلها الفرن حوالى نصف ساعة وتقدم بالف هنا يجب ان تقدم ساخنة علشان الجبنة تكون سايحة
جربوها ان شاء الله تعجبكم كتير
مع تحياتى
منوس ننوس
منى عبد المنعم
عمل وتحضير أسرع كوردن بلو جراتا فى الفرن بالصور والخطوات والتفصيل طريقة جديدة ومختلفة للشيف منوس ننوس

تعليقات