طبعا كلنا متعودين ناكل الكوردن بلو بانية ملفوف مقلى انهاردة انا عملتة بطريقة مختلفة وسهلة ونفس الطعم ويمكن احلى كمان ندخل على الطريقة
مفتوحة حسب الرغبة
كيلو صدور فيلية
شرائح من التركى المدخن
جبنة شيدر او موزاريلا انا هنا عملتها بالموزاريلا
نصف كوب كريمة
3 معالق بقسماط مطحون
ملح وفلفل وبابريكا وجوزة الطيب
عصير بصل مع ليمون
طريقة العمل
هنا صدور الفيلة الدجاج نغسلها كويس
وندخلها الفرن حوالى نصف ساعة وتقدم بالف هنا يجب ان تقدم ساخنة علشان الجبنة تكون سايحة
جربوها ان شاء الله تعجبكم كتير
مع تحياتى
منوس ننوس
منى عبد المنعم