كريمة الزبدة السويسرية نوع من الكريمات تستخدم لحشو التورت وتغليفها من الخارج وخصوصا تحت الفندان (عجينة السكر)
دى كانت اول مرة اعملها وعجبتنى جدا جدا نبدا بسم الله
المقادير
نصف كوب بياض بيض ما يعادل 4 بيضات بياض فقط
كوب سكر عادى
كوب ونصف زبدة وممكن تزيد نصف كمان
فانيليا
نقطة خل
الطريقة
على حمام مائى نضع بياض البيض والسكر والخل ونخفق بمضرب سلك لمدة لا تقل عن عشر دقائق لضمان سلامة البيض وقتل الميكروبات
ممكن تحسوا انها بتخف شوية لكن مع استمرار اضافة الزبدة بتكون متماسكة وهشة وناعمة جدا بدون ما تحسى بحبيبات السكر نهائى ودة شكلها النهائى
جربوها مش هاتندموا
وده تطبيق فى تورتة بإستخدام الزبدة على الوصفة التالية
طريقة عمل تورتة العمرة بكريمة الزبدة السويسرية بالتفصيل والصور
مع تحياتــى
منوس ننوس
منى عبد المنعم
مع تحياتــى
منوس ننوس
منى عبد المنعم
تعليقات
إرسال تعليق