تورتة فانيليا بدقيق الاسبونج وحشو الكريم باتيسير مع كريم شانتى ومغطاة بكريمة الزبدة والفندان عملتها هدية لقريبتى راجعة من عمرة
3 صنية مقاس 26 صنية بيتزا هانقسم المقدار على 3 صوانى
نصف كيلو دقيق اسبونج
6 بيضات فانيليا
نصف كوب ماء
معلقة صغيرة محسن جيل
ونصف مقدار من السوسيس بتر كريم موجوة فى اللينك دة
طريقة عمل كريمة الزبدة السويسرية أو سوسيس بتر كريم
طريقة عمل كريمة الزبدة السويسرية أو سوسيس بتر كريم
وعجينة فندان ابيض والوان
كريم شانتى وكريم باتيسير
الطريقة
نحضر خليط الكيك الدقيق مع الماء مع البيض والفانيليا والمحسن كلة مرة واحدة ويضرب بالمضرب مدة لا تقل عن عشر دقائق
طبعا لاحظتوا الفرق
هنا انا كنت مستعجلة فعملت الكيك على صوانى بيتزا يا دوب اخد عشر دقايق فى الفرن وبكدة يكون متقسم جاهز ل 3 طبقات
وتوضع فى الثلاجة تتماسك شوية ثم نغلفها بالفندان الابيض
وهنا التزين حسب الرغبة انا عملت سجادة وكعبة وسبحة
دة شكلهم من قريب
ودى السبحة
وغلفت البورد وكتبت عليها بقلم الكتابة صالح للكل مبرووووك العمرة وهنا شكلها النهائى
بالف هنا
منوس ننوس
منى عبد المنعم
تعليقات
إرسال تعليق