طريقة جاتوة سوارية بدقيق الاسبونج
المقدار هنا لصنية صاج مقاس 30*25
انا عملت 2 مقدار واحد بالابيض فانيليا وواحد بالشوكليت
ربع كيلو دقيق اسبونج
3 بيضات +فانيليا
ربع كوب ماء
ربع معلقة صغيرة محسن جيل
طريقة العمل والتحضير
نضع كل المقادير مع بعضها دفعة واحدة ونضرب لمدة لا تقل عن عشر دقائق
نكون مجهزين كريم شانتى نضع على اول طبقة كريمة ثم نضع الطبقة التانية فوقها وهكذا ممكن نكتفى بطبقتين فقط
يوضع فى الثلاجة لحين التماسك ثم نحضر سكينة منشارية ونغمسها فى ماء مغلى وننشفها ونقطع علشان القطع تطلع متساوية ومنسقة
وهنا انا عملت واحدة تانية بنى
تعليقات
إرسال تعليق