تورتة على شكل شنطة شوبنج عملتها بدقيق اسبونج ومغلفة بعجينة سكر
كيلو إلا ربع دقيق اسبونج فانيليا
9 بيضات فانيليا وعصرة ليمون
كوب إلا ربع ماء عادى
للحشو كريم شانتى وللتغليف كريمة زبدة او جناش
للتغطية عجينة سكر والوان طعام
طريقة العمل
نضع كل المقادير مع بعض دفعة واحدة ونخفق
هنا انا قطعت الكيك الى 4 اعمدة ووضعت حشو كريم شانتى بين كل طبقة وحطيتهم فوق بعض وعلشان اضمن انها تكون متماسكة غرست فيها داولز اعمدة بلاستيكية لضمان الثبات
وهنا طريقتها اضغطى على اسم الوصفة التالية
تعليقات
إرسال تعليق