دة طبق عبارة عن اكلير بس حادق يعنى ممكن تحشوة اى حشوة تفضلونها انا هنا حشيتها تونة بفلفل اخضر وبصل اخضر
مكوناتة نفس الاكلير الحلو بس باختلاف الحشو
وهنا بعد ما عملت الخطوات نشكل اصابع صغيرة لانها بتزيد فى الفرن لاننا عاوزينها ساليزونات صغيرة مينى
بالشكل دة ندخلها الفرن حار جدا لمدة نصف ساعة ثم نخفض النار ونتركة فى الفرن الى ان ينتفخ تماما وينشف ويجب عدم فتح الفرن علية فى النصف ساعة الاولى علشان ما يهبطتش ودة شكلة بعد السواء
وهنا صورة تانية
ملاحظين الفرق منتفخ وحلو جدا هنا بقة نحشي اى حاجة نحبها انا فتحتة بالسكينة وحشيتة خلطة تونة بالشكل دة
مع تحياتى
منوس ننوس
منى عبد المنعم
تعليقات
إرسال تعليق