عبارة عن مكعبات دجاج
فلفل اخضر او الوان مقطع جوليان (اصابع)
جزر مقطع اصابع
فنجان صغير صويا صوص
معلقتين كاتشب
معلقتين مستردة
معلقة كبيرة نشا
ملح وفلفل
بصلة مبشورة
طريقة العمل
نشوح الدجاج فى معلقة زيت مع الصويا صوص والبصل
ثم نضيف الخضروات ونستمر فى التشويح
نحضر كوب من الماء ونضيف الية الكاتشب والمستردة والنشا ونقلب
ثم نضيفة الى الدجاج والخضار على النار ونضبط الملح والفلفل
ونتركة يستوى كويس ويتقل معلش الصور فيها ضباب شوية من الدخان وتقدم بالهنا مع ارز بسمتى حسب الرغبة دة شكلها النهائي
مع تحياتى
منوس ننوس
منى جاد
تعليقات
إرسال تعليق