القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة عمل أفخاذ الدجاج المشوية (دبابيس الفراخ) بالصور والخطوات للشيف منوس ننوس

طريقة سهلة وخفيفة لدبابيس الدجاج او افخاذ الدجاج هنا شكل الدبابيس بنغسلها كويس جدا بملح وخل ودقيق

نتبلها بملح وفلفل وبابريكا وبهارات وثوم بودرة وبصل بودرة وعصير ليمون ندعكها كويس بالبهارات

نحتاج الى طماطم وفلفل وبصل وبطاطس وليمون نقطعهم الى مكعبات صغيرة
والبطاطس حلقات

نحضر قارب فرن ونضع فية الخضار ونتبلة بسيط

ثم نضع حلقات البطاطس ونرص افخاد الدجاج

نرش رشة زيت بسيطة ونغطيها بالفويل وندخلها الفرن تستوى كويس وفى اخر ربع ساعة نشيل الفويل ونتركها تاخد وش وتتحمر بالشكل دة وبعد ما نطلعها نعمل لها فحمة
ودى تعتبر صحية جدا
بالهنـــــا
منوس ننوس
طريقة عمل أفخاذ الدجاج المشوية (دبابيس الفراخ) بالصور والخطوات للشيف منوس ننوس

تعليقات