كنافة بالنوتيلا على طريقتى
نحتاج الى
كيلو كنافة او نصف حسب حجم الصنية
سمنة حوالى نصف كوب
باسترى كريم
شيكولاتة نوتيلا
بندق
شربات 3 معالق كبار
طريقة العمل
نكسر الكنافة فى محضرة الطعام
نحضر قارب ونخلط نصف كمية الكنافة بالشربات كمية بسيطة ونفردها فى القارب
ثم نضع باسترى كريم او اورينت كريم ودول بنجيبهم بودر من مستلزمات الحلوانى ونضربهم بحليب بارد زى الكريم شانتى بالضبط ونفرد طبقة متوسطة منة فوق الكنافة ونراعى واحنا بنفردها ما نضغطتش جامد او ممكن نحطها فى كيس حلوانى ونوزعها لتسهيل الفرد
تعليقات
إرسال تعليق