القائمة الرئيسية

الصفحات

طريقة عمل ترايفل كاسات الكنافة بالمانجو بالصور والخطوات والتفصيل

طريقة عمل ترايفل كاسات الكنافة بالمانجو بالصور والخطوات والتفصيل

صنف خفيف وسريع وسهل جددا
المقادير والمكونات
كنافة مفرومة
سمنة
قطع من المانجو
باستري كريم
طريقة الشربات (اضغط هنا)

طريقة العمل
نفرم الكنافة وهى مجمدة فى محضرة الطعام ثم نحمرها فى سمنة فى طاسة على النار
وننقلها فى طبق اخر ونسقيها شربات بسيط حسب الرغبة
ونحضر كمية من الباسترى كريم وطريقة عمله موجودة هنا على الرابط التالى
وانا هنا بحب احط الباستري كريم فى كيس حلوانى لتسهيل توزيعة فى الكاسات
وقطع من المانجو


هنا دى كل المكونات مجمعة وطبعا الشيرة حطيتها على الكنافة وممكن نستبدل الشيرة بعسل النحل
نحضر كاسات شفافة حسب الرغبة

نبدأ بعمل الترايفل وهوة عبارة عن طبقات متبادلة من الكنافة والباسترى كريم والمانجو
نبدأ بوضع طبقة كافة
ثم الباسترى كريم ومباشرة قطع المانجو
وهكذا نعيد نفس الطبقات الى ان نصل الى النهاية بهذا الشكل
وهنا شكلة من فوق
طريقة عمل ترايفل كاسات الكنافة بالمانجو بالصور والخطوات والتفصيل
وتقدم بالهنــا
مع تحياتى
منوس ننوس
طريقة عمل ترايفل كاسات الكنافة بالمانجو بالصور والخطوات والتفصيل

تعليقات