القائمة الرئيسية

الصفحات

كرانشي كريب بالدجاج الاستربس مع طريقة عمل الكريب بالصور والخطوات للشيف منوس ننوس


المقادير
1 كوب حليب سايل
1كوب دقيق
2 بيضة
ربع معلقة صغيرة ملح
عصرة ليمون
ربع معلقة صغيرة سكر 


كرانشي كريب بالدجاج الاستربس مع طريقة عمل الكريب بالصور والخطوات للشيف منوس ننوس
للحشو
دجاج استربس محمر ومقطع مكعبات
فلفل اخضر
زيتون وكاتشاب
جبنة موزاريلا او رومى مبشورة
قطع تركى مدخن وخس
طبعا الحشوات حسب الرغبة نضيف صنف او نحذف صنف حسب الرغبة
طريقة العمل
نضع كل المقادير مع بعض فى وعاء الخلاط ونخلط لنحضل على سائل متوسط السمك


نحضر طاسة تيفال او الطاسة المخصصة للكريب وندهنها زيت بسيط مسحة فقط

 نصب مقدار كبشة صغيرة من السائل على الطاسة التيفال بعد ما تسخن طبعا ونحرك الطاسة نفسها  سريعا بشكل دائري
 نلاحظ انها بتبدا مرحلة التسوية لما تعمل نقاط كدة زى الصورة ننتظر ثوانى ثم نقلبها ثانية على الجهة التانية وهنا شكلها بعد ما استوت
وهكذا الى ان ننتهى من المقداربالشكل دة
ناخذ واحدة من الكريب ونبدا فى وضع الحشو على ربع واحد فقط
بالشكل دة
ونبدأ فى ثنى الكريب الى نصفين
ثم الى ربع 
ويوضع مرة اخرى على طاسة تيفال معرجة او جهاز الساندوتش ميكر
وتقدم بالهنا
مع تحيــــاتى
منى جاد

تعليقات